Η Εταιρεία

Η ITALMETANO-HELLAS σχεδιάζει και κατασκευάζει όλες τις υποδομές που αφορούν το CNG (Compressed Natural Gas), προσφέροντας τη δυνατότητα εξειδικευμένων προσαρμογών ώστε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Το εξειδικευμένο προσωπικό της είναι σε θέση να σχεδιάσει και να παράγει σταθμούς  συμπίεσης και μείωσης, συστοιχίες φιαλών, storage.

Η υψηλή εμπειρία του προσωπικού της στον τομέα του φυσικού αερίου εγγυάται την ασφαλή απόδοση όλων των φάσεων χειρισμού φυσικού αερίου, οι οποίες μπορούν να συνοψιστούν, στην συμπίεση, τη μεταφορά, την αποσυμπίεση και την μέτρηση.

Η εμπειρία στην υλοποίηση και την άμεση διαχείριση της επιτρέπει να προσφέρει υπηρεσίες «turnkey», προσανατολισμένες στις πιο απαιτητικές ανάγκες του πελάτη, με γνώμονα το χαμηλό κόστος επένδυσης και κόστος διαχείρισης. Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι οι προτεραιότητες της εταιρείας.

Η ITALMETANO-HELLAS  σχεδιάζει και κατασκευάζει πρατήρια φυσικού αερίου, τόσο για δημόσια όσο και για ιδιωτική οδική χρήση, για εταιρικούς στόλους και φροντίζει για την πιθανή μεταφορά και διαχείριση τους. Εδώ και χρόνια η εταιρεία είναι ηγέτης στην Ελλάδα στη διανομή (virtualpipeline). Η διαχείριση, αρκετών χρόνων, αστικών δικτύων διανομής  CNG αποτελούν εχέγγυα για την εμπειρία μας.

Το φυσικό αέριο ήταν πάντα η βασική δραστηριότητα της ITALMETANO-HELLAS.

Άνοιγμα